Pizza Margharita dobila je ime po talijanskoj kraljici Margheriti, kojoj su za vrijeme njenog posjeta Napulju servirali upravo to ukusno jelo. Pripremljena je od finog tijesta sa začinjenim umakom rajčice i mozzarelom te je namijenjena svim ljubiteljima jednostavnog izvornog okusa pizze. Danas svi negdje žure i imaju sve manje vremena za višesatno kuhanje, no uz Ledo gotova jela ne moraju se odreći toplog i hranjivog obroka. Ova bazična pizza s osnovnim sastojcima može poslužiti i kao temelj za vaš kreativni dorađeni recept.
Pizzu izvadite iz kutije i folije te je ostavite 10 minuta na sobnoj temperaturi kako bi se odmrznula. U međuvremenu potrebno je pećnicu zagrijati na 200°C - 220°C stupnjeva. Nakon desetak minuta pizzu položite u pećnicu na srednju visinu i pecite 10 minuta. Pizza je gotova kada se sir rastopi, a tijesto dobije rumenu boju. Gotovo jelo možete poslužiti uz dodatak maslinovog ulja, tikvica, paprika, slanine, naribanog parmezana i bosiljka, ovisno o vašim željama i ukusima.