Kada želite na brzinu napraviti ukusnu pizzu i razveseliti svoje ukućane slasnim ručkom ili večerom, Ledo podloge za pizzu najbolji su odabir jer omogućavaju vašoj kreativnosti slobodu u izradi vlastitih ukusnih recepata. Uz gotove podloge za pizze više nije problem biti najbolji pizzaiolo u gradu, jer će korica uvijek biti jednako hrskava i podatna, a pizza gotova za samo nekoliko minuta.
Priprema:
Smrznut proizvod ostaviti par minuta na sobnoj temperaturi da omekša. Na podlogu za pizzu dodati željene sastojke i peći 2-2,5 minute na temperaturi 350°C, ili do 4-5 minuta na temperaturi 250°C. Dužina pečenja može odstupati od navedene upute u zavisnosti od vrste pećnice koja se koristi.
Hranjiva vrijednost | na 100g* |
---|---|
Energetska vrijednost | 216 kcal/904 kJ |
Bjelančevine | 12,4 g |
Ugljikohidrati | 25,4 g |
Masti | 6,8 g |
Tijesto bez prethodnog odmrzavanja stavite na lim za pečenje, premažite ga umakom od rajčica te po površini rasporedite željene sastojke. Nadjevenu pizzu pecite u zagrijanoj pećnici oko 10 minuta pri temperaturi od 220 °C stupnjeva. Kada tijesto dobije rumenu boju, pizza je spremna za jelo. Gotovo jelo možete po želji začiniti svježim bosiljkom, rajčicama, parmezanom ili mozzarelom.